Previous
Next

SB Hirvensalo - Turun saarten oma salibandyseura

Uutiset

Infoa koronavirukseen liittyen (päivitetty 28.5.)

Päivitys 28.5.2020: kaupungin liikuntapaikat avautuvat 1.6. alkaen ja harjoittelu on sallittua Salibandyliiton ja kaupungin ohjeistusten mukaisesti. http://www.turku.fi/uutinen/2020-05-20_turun-kaupunki-avaa-sisaliikuntapaikkoja-uimalaitoksia-ja-uimarannat-16-alkaen Päivitys 3.4.2020: kaupungin

Lue lisää »
pallo
pallo

Instagram

Seuraa meitä!

Facebook

Instagram
  • Sb Hirvensalon miesten edustuksen peruskuntokauden treenit jatkuvat uuden valmennuksen johdolla. Kuvassa päävalmentaja Esko Mäkelä (2. vas.) fysiikkavalmentaja Timo Pohjalainen (oikealla), joukkueenjohtaja Tapio Lehti (3. vas) ja Kari Koivuluhta (vas).
  • Esko Mäkelä SB Hirvensalon miesten päävalmentajaksi!

SB Hirvensalon miesten 2. divisioonan päävalmentajana aloittaa pitkän linjan valmentajakokemuksella Esko Mäkelä. Mäkelä on aiemmin toiminut valmentajana mm. TPS junnuissa, FBC Turun naisten, miesten ja junnujen joukkueissa. Joukkueen valmistautuminen ensi kautta kohden alkaa uuden valmentajan johdolla ensi viikolla.

Joukkueen fysiikkavalmentajana toimii Timo Pohjalainen, jolla on vankka kokemus erityisesti yleisurheiluvalmennuksesta.

 Joukkueen huolto/johtotehtävissä toimivat Tapio Lehti ja Kari Koivuluhta. Molemmilla on pitkä kokemus vastaavista tehtävistä SB Hirvensalon eri juniori- ja miesten joukkueista.

SB Hirvensalon II-divarijoukkue harjoittelee ainakin osittain SB Hirvensalon III-divarijoukkueen kanssa ja valmennuspuolelle haetaan vielä toista valmentajaa.

Joukkueen kokoonpanoa täydennetään kesän aikana uusilla vahvistuksilla.
  • Päävalmentajaa etsitään edustuksen peräsimeen.. Jos kaipaat uusia haasteita ja ympyröitä niin ota yhteyttä. #sbhirvensalooriginal #SBH #valmentajahakusessa
  • Pelaajia eri ikäluokkiin, ole rohkeasti yhteydessä jos pelipaikka kiinnostaa..
#sbhirvensalo_official #hirvensaloheitto #yhdessäeteenpäin #saarenomajaainutoikeajoukkue #uusiapelaajia
Instagram
  • Joukkue onnitteleen päivän synttärisankaria!! ONNEA @05jonttu 🤗❤☀️
  • HYVÄÄ JUHANNUSTA ☀️🌻😊
  • Antto Määttäsen taidonnäyte miten 2,2kg hulavanne laitetaan pyörimään. Helppoa kuin heinänteko 👍👍💯💥
  • Tänään treenit kepeissä juhannustunnelmissa ☀️☀️☀️ Rasteja puujalkakävelystä, renkaanheiton kautta hulaamaan ja sokkokävelyä joukkuekaverin ohjeistaessa.  Pojat saivat myös käyttää luovaa puoltaan ja sitoa luonnonkukista kukkakimpun, joista yhden somevastaava poimi koristamaan terassiaan 🌾🌼🌿🌻 Mukava ilta, mukavassa säässä huippuporukan kanssa ❤ Tästä käännetään katse kohti syksyä ja uteliaana odotetaan mitä se tuo tullessaan. 
#sbhirvensalo

Yhteistyössä

Close Menu