Esko Mäkelä SB Hirvensalon päävalmentajaksi

SB Hirvensalon miesten 2. divisioonan päävalmentajana aloittaa pitkän linjan valmentajakokemuksella Esko Mäkelä. Mäkelä on aiemmin toiminut valmentajana mm. TPS junnuissa, FBC Turun naisten, miesten ja junnujen joukkueissa. Joukkueen valmistautuminen ensi kautta kohden alkaa uuden valmentajan johdolla ensi viikolla.

Joukkueen fysiikkavalmentajana toimii Timo Pohjalainen, jolla on vankka kokemus erityisesti yleisurheiluvalmennuksesta.

Joukkueen huolto/johtotehtävissä toimivat Tapio Lehti ja Kari Koivuluhta. Molemmilla on pitkä kokemus vastaavista tehtävistä SB Hirvensalon eri juniori- ja miesten joukkueista.

SB Hirvensalon II-divarijoukkue harjoittelee ainakin osittain SB Hirvensalon III-divarijoukkueen kanssa ja valmennuspuolelle haetaan vielä toista valmentajaa.

Joukkueen kokoonpanoa täydennetään kesän aikana uusilla vahvistuksilla.

Ensimmäinen julkistettava vahvistus on joukkueeseen liittyvä SB Hirvensalon junnuissa ja miehissä aiemmin pelannut Ville ”Mäksä” Mäkelä. Ville on viimeksi edustanut kakkosdivarissa Paimion Ruoskaa. Villen mielipuuhaa on vastustajan maaliverkon heiluttelu ja tulevalla kaudella tulemme varmasti näkemään tuttuun tapaan ”Mäksän” tehoja ja tuuletuksia.

Viimeisimpiä uutisia