Kauden 2013-2014 palkitut

PALKITUT  PELAAJAT  / kausi 2013-14

 MIEHET

Ahkerin harjoittelija: Jussi Koistinen   (MV)

Kävi ahkeraan treeneissä ja treenasi tosissaan.Valitettavasti loppukausi jäi väliin kylkiluumurtuman takia.


Joukkuepelaaja: Mikko Maijanen

Mikke hoiti kapteenin hommat erittäin hyvin, tsemppasi aina vaikka oltiin häviöllä. Myös kopissa ennen ja jälkeen pelin.


Paras pelaaja: Kuutti Aura

Pelasi aina täysillä kumpaankin suuntaan.Ei luovuttanut kesken pelin oli tilanne mikä tahansa.

 A 93-95

Ahkerin harjoittelija: Lassi Koivuluhta

Treenasi sekä A-junioreissa että miesten ykkösjoukkueessa. Harjoituskertoja kertyi 01.08.2013 – 31.03.2014 välisenä aikana peräti 78 kappaletta ja sen päälle vielä kolmisenkymmentä peliä. Oli myös A-junioreiden ehdottomasti parasta A-luokkaa pelaajana.

Joukkuepelaaja: Jaakko Brummer

Ystävällinen kaikille ja fiksu. Harjoittelee usein ja hyvällä asenteella. Pelaa aina täysillä jokaikisen vaihdon. Monipuolinen pelaaja, joka pelasi mitä paikkaa tahansa ja missä ketjussa tahansa hyvällä ja kovalla asenteella. Kasvoi kauden mittaan myös pelitaidoiltaan yhdeksi joukkueen runkopelaajista.

Paras pelaaja: Tommi Sauvonsaari

Nopea ja taitava. Tekee sata lasissa töitä joukkueen eteen jokaisessa vaihdossa. Ohjaa hyvin oman kentällisen peliä niin äänellään kuin esimerkillään.

 B 96-97

Ahkerin harjoittelija:    Julius Honkala

 Aina paikalla joukkueen tapahtumissa. Harjoittelee täysillä. Harjoittelun kautta päässyt myös kokeilemaan a-junnujen menoa. Tärkeä maalintekijä joukkueellemme.

Joukkuepelaaja:   Valtteri Viitanen

 Aina positiivinen ja tsemppaa muita. Kova motivaatio kehittyä ja ollut kauden aikana a-junnuja auttamassa sekä miesten joukkueen peleissä. Torjunut hyvin maalissa ja saanut myös itse muutaman syöttöpisteen.

Paras pelaaja:   Väinö Pitkänen

 Joukkueen kapteeni. Antaa kaikkensa kentällä. Monipuolinen, pystyy pelaamaan joka paikkaa. Aloitti puolustajana ja loppukaudesta pelasi välillä hyökkääjää tekemällä useita hienoja maaleja. Oli myös a-junioreiden mukana kauden aikana.

1998-99

Ahkerin harjoittelija: Dennis Rike 

 Pelaaja, joka on ollut poissa joukkueen tapahtumista vain muutaman kerran koko kaudella.

Pääsi myöskin pelaamaan vanhempien junioreiden joukkueessa tällä kaudella.

Joukkuepelaaja: Eetu Hietanen

 Tämä nuori miehenalku pelaa koko sielullaan joukkueelle. Ottaa ohjeet vastaan ja pelaa aina joukkueelle. Jokaisella joukkueella pitäisi olla tällainen pelaaja!

Paras pelaaja: Johannes Ruohonen

 Omaa loistavan liikkeen niin pallollisena kuin pallottomanakin. Tekee paljon töitä joukkueelle hyökkäys- ja puolustuspäässä. Osaa ottaa ohjat käsiinsä aina kentällä ollessaan.

 2000

  Ahkerin harjoittelija: Niko Lehikoinen

 Niko kuuluu ehdottomasti joukkueen ahkerimpien harjoittelijoiden joukkoon. Nikon viime syksystä alkanut osallistumistilasto lähentelee 100 %:ia. Niko on tehnyt kauden aikana isosti töitä ja on liikkeellä nöyrällä asenteella. Halu kehittyä on sen verran suurta, että Niko on käynyt myös 98/99:ien mukana treenaamassa.

Joukkuepelaaja: Ville Aaltonen

 Ville on joka ainoassa matsissa pistänyt itsensä täysillä peliin. Edes jalkakivut tai pienet vammat eivät ole pidätelleet Villeä. Joka kerta kun Ville on kentällä, hän osoittaa paitsi hämmästyttävää nopeutta ja kestävyyttä myös valtavaa taistelutahtoa pelaten tilanteet täysillä loppuun asti.

Paras pelaaja: Ossi Voutilainen

 Joukkueen kapteeni ja luottosentteri. On liikkuva, tekee kentällä töitä niin ylös- kuin alaspäinkin, treenaa tosissaan, pilke silmäkulmassa. Myös joukkueen pistepörssitilastossa maaleissa ja erityisesti syötöissä kärjessä.

 2001

Ahkerin harjoittelija: Veeti Lehtonen

Usein paikalla ja kehittynyt kauden aikana hurjasti.

Joukkuepelaaja: Matias Lehdonkivi

Erittäin hyvä kahteen suuntaan, ei anna ikinä periksi. Sytyttää muun joukkueen. Tulee toimeen kaikkien kanssa, joukkueen kapteeni.

Paras pelaaja:  Oskari Lehtinen

Lajilleen aina kaikkensa antava poika. Loistava maalivahti, ei juhli pistepörssissä mutta silti joukkueen paras pelaaja. Pitää joukkuetta pystyssä vaikeissakin paikoissa. 

2002/03

 Ahkerin harjoittelija: Gabriel Leino

Treeneissä aina paikalla ja kävi myös vanhempien poikien harjoituksissa.

Joukkuepelaaja: Tuomas Lehdonkivi

 Toimi usein joukkueen kapteenina, esimerkillistä käytöstä kentällä ja kentän ulkopuolella, syöttelee hyvin muille joukkuekavereille, tekee hommia kumpaankin suuntaan kentällä.

Paras pelaaja: Vito Wainio

Tekee joka kerta kentällä aivan älyttömän paljon hommia ja pistää itsensä täysillä likoon joukkueen puolesta, osaa pelata jokaista pelipaikkaa todella hyvin.

 VUODEN PELAAJA

 Pelaaja,

–       joka on edustanut seuraa niin pelikentillä kuin myös niiden ulkopuolella

–       joka on ansainnut pelikavereiden kunnioituksen omalla esimerkillään

–       joka on halunnut olla läsnä niin harjoituksissa kuin myös peleissä vaikka ei ole itse aina pystynyt kentälle menemään

–       joka on kannustanut muita tekemään parhaansa

–       on tullut valituksi joukkueensa kapteeniksi

–       ja pelannut niin A –junioreissa kuin myös AFC Hirvensalon miesten edustuksessa 2-divarissa voittaen myös miesten joukkueen sisäisen pistepörssin

Tommi Sauvonsaari

 VUODEN TOIMIHENKILÖ (valitaan 1. kerran)

Henkilö,

–       joka on toiminut salibandyjaostossa yhden joukkueen pitkäaikaisena vastuu- ja isävalmentajana

–       joka on toiminnallaan edistänyt salibandyjaoston toimintaa niin, että joukkueiden ja ryhmien sekä harrastajien määrä on vuosittain ollut kasvussa; samalla myös toimihenkilöiden määrä on lisääntynyt

–       joka on ollut virittämässä ja luomassa pohjaa mm. nykyiselle yhteistyölle AFC Campuksen kanssa

–       joka on pitkään toiminut Hirvensalon Heitossa erilaisissa rooleissa ja vienyt eteenpäin niin Heiton kuin myös sen salibandyjaoston asioita positiivisen ajattelutavan kautta

–       joka on toiminut salibandyjaostossa mm. jaoston puheenjohtajana, varapuheenjohtajana, valmennuspäällikkönä, kerhotoiminnan vetäjänä ja monia muitakin tehtäviä hoitaen

–       ja joka edelleen jatkaa seurassamme hyvää työtä lasten ja nuorten eteen

 Mikko Mellanen

Viimeisimpiä uutisia