KUIN KAKSI MARJAA, MUTTA HIRVENSALON HEITON SALIBANDYNJAOSTON TOIMINTA JATKUU NORMAALIIN TAPAAN SYKSYLLÄ 2020 HUHUISTA HUOLIMATTA

Osa Heiton vanhoista salibandyaktiiveista on perustanut saarelle uuden salibandyseuran (Hirvensalon Salibandy ry), joka on täysin uusi seura, jolla ei ole mitään tekemistä Hirvensalon Heiton / SB Hirvensalon kanssa.

Hirvensalon Heiton hallitus ja seuran salibandyjaosto SB Hirvensalo haluaa korjata kuulopuheissa vääristyneen asian. Hirvensalon Heitto ei ole missään vaiheessa pyytänyt salibandyjaostossamme pelaavia joukkueita eikä pelaajia siirtymään uuteen seuraan eikä SB Hirvensalo/Heitto ole lopettanut mitään ryhmiä. Hirvensalon Heiton salibandytoiminta jatkuu aktiivisena edelleen ja syksyllä on tarjolla kaikki samat ryhmät mitä aikaisemminkin ja suurelta osin myös samoilla harjoitusvuoroilla. Tarkemmat tiedot ryhmistä ja vuoroista saa nettisivuiltamme www.sbhirvensalo.fi

Emme ole lähteneet julkisesti korjaamaan kaikkia uuden seuran vääriä ja värittyneitä väitteitä, vaan olemme ajatelleet että jatkamme toimintaamme kuten ennekin ja annamme tekojen ja toiminnan puhua puolestaan.

Mutta mitä meidän pitäisi tehdä, kun uusi, toimintansa aloittava seura
– kopioi meidän logon (muuttavat vuosiluvun 1926 vuosiluvuksi 2020)
– kopioi meidän nettivumme täydellisesti kirjoitusvirheineen kaikkineen (mm. meidän harjoitusvuoroja ja Hirvensalon Historiaa myöten). Nyt on hiukan muutettu ja päivitetty, mutta erehdyttävän samannäköistä. Plus käyttävät meidän tilaamia ja maksamia valokuvia.
– rupeaa käyttämään meidän lyhennettä SBH (SB Hirvensalo, kun uuden seuran nimi on Hirvensalon Salibandy r.y. (sis HSB)
– aikovat tulevalla kaudella pelata ainakin 2009 pojissa ja 2008-2010 tytöissä meidän pelipaidoilla, joissa on meidän logot ja kaikki

ja monet vanhemmat ja aktiivit Hirvensalossa ja Turussa ovat ihan syystä ymmällään siitä, että mitä tapahtuu ja kumman seuran tiedote nyt on kyseessä? Jos toiseen ikkunaan laittaa meidät, eli alkuperäisen Hirvensalolaisen säbäseuran (www.sbhirvensalo.fi) ja toiseen uuden vuonna 2020 perustetun seuran kopioidut sivut (www.hirvensalonsalibandy.fi) ja hetken aikaa hyppii edestakaisin, niin pian ei enää tiedä missä on ja kumman seuran asioista puhutaan. Tai katso molempien seurojen logoa – kuin kaksi marjaa.

Ja kun todellinen syy uuden seuran perustamiselle on se, että 6 kpl SB Hirvensalon aktiivia (etunenässä uuden seuran ensimmäinen puheenjohtaja Jani Penttilä) riitaantuivat SB Hirvensalon johtoryhmässä 6 muun jäsenen kanssa, niin soppa on valmis. Varsinkin kun uusi seura yrittää ratsastaa SB Hirvensalon maineella, logolla, värimaailmalla, nettisivuilla ja pelipaidoilla. Ottamatta kantaa siihen, että kuka on oikeassa kun aikuiset riitelee, niin onhan tämä uuden seuran infotoiminta saanut aivan farssin piirteitä. Ja riitaan täysin osallistumattomat ovat aivan ymmällään.

Olemme informoineet Suomen Salibandyliittoa tilanteesta ja siinä olemme kertoneet näistä samoista asioista sekä lisäksi siitä, että uusi seura on ominut monta SB Hirvensalon some-tiliä heittämällä ulos vanhat aktiivit ja pääkäyttäjät. Valitettavasti Jani Penttilällä oli myös pääkäyttäjäoikeudet muutamaan sometiliimme, jotka eivät siis ole enää meidän hallussamme, vaan uuden seuran hallussa.

Olemme informoineet liittoa myös kaikista tiedossamme olevista vääristä väitteistä ja korjanneet ne oikealla tiedolla. Liitolle mennyt infopaketti oli 3-sivun mittainen saatekirje ja 19 sivun mittainen korjausliite. Vastineessa on otettu kantaa kaikkiin tiedossamme oleviin julkisesti esitettyihin vääriin väitteisiin, joista osa todennäköisesti täyttää törkeän kunnianloukkauksen määritelmän. Emme tällä hetkellä ainakaan aio keskustella näistä tämän enempää julkisesti, vaan etenemme ainoastaan virallisia kanavia pitkin.

Jos joku asia askarruttaa tai haluat keskustella asiasta, niin ota yhteyttä Hirvensalon Heiton hallituksen jäseneen, esimerkiksi:

Minna Räisänen, hallituksen puheenjohtaja, 045 – 2700 152
Kari Koivuluhta, hallituksen varapuheenjohtaja, 0400-407 907
Mikko Mellanen, hallituksen jäsen, 0400-743613
Satu Leppänen, hallituksen jäsen, 0400-917 010

Lopuksi hieman tietoa meistä:

Hirvensalon Heitto on perustettu vuonna 1926, ja sen jaostona toimiva SB Hirvensalo on toiminut salibandyn hyväksi jo vuodesta 1996 ja liikuttanut monen ikäisiä harrastajia lapsista aikuisiin. SB Hirvensalon toiminta pohjautuu pääseuran toiminta-ajatukselle tarjota toimintaa kaiken ikäisille tarhaikäisistä mummuun ja vaariin. Kilpatoimintaa on järjestetty ja järjestetään myös jatkossa sekä tytöille että pojille. Lisäksi salibandyjaosto tarjoaa kerhotoimintaa tytöille ja pojille, perhetoimintaa unohtamatta.

Seuraltamme löytyy myös miesten kilpasarjajoukkueet II-divariin, III-divariin ja V-divariin. Eli kaikille halukkaille löytyy miesten puolelta sopiva sarjataso.

Meillä harrastajalla on mahdollisuus kilpailla, mutta panostamme myös harrasteellisuuteen. Salibandyjaosto tukee myös vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria.

Kerhot: kerhot@sbhirvensalo.fi,
miesten joukueet kari.koivuluhta@gmail.com,
juniorijoukkueet: sbh.jle@gmail.com,

Tästä näet alkavat salibandykerhot ja pääset ilmoittautumaan:
https://hirvensalonheitto.myclub.fi/flow/events/2196552…

www.sbhirvensalo.fi

Tervetuloa mukaan harrastamaan tai kilpailemaan!

(lasten ja aikuisten harrastaminen ja liikkuminen tässä kuitenkin on tärkeintä ja sinne laitamme kaikki paukkumme!)

Viimeisimpiä uutisia