Moose Islanders joutsenjahdissa! Kevätkausi käyntiin!

Tiukasti Länsirannikon kakkosdivarin playoffs-paikoista taisteleva SB Hirvensalon miesten edustusjoukkue aloittaa kevään hurjalla otteluohjelmalla, sillä hirviryhmä kohtaa viikon välein lohkon kolme kärkijoukkuetta. Tammikuu korkataan perjantaina kotiottelulla viime kauden mestaria IBK Medaa vastaan. Viikkoa myöhemmin isännöidään lohkon suurinta ennakkosuosikkia FoSua. Putki päätetään seuraavana viikonloppuna Porissa lohkon nykyistä kärkijengiä FBT PiTU:a vastaan.

Nyt punnitaan ja testataan ja otetaan hirvensarvesta mittaa! Onko SBH kypsä vääntämään playoffs-paikasta vai karkaako viiva?

Salon joutsenet saapuvat Turkuun ja sarvipäät ovat valmiina. Syyskaudella joukkueiden kohtaaminen Salossa päättyi Medan niukkaan 8-7 voittoon. Onko joutsenlampi jo jäässä ja millaisia höyryjä hirvet sieraimistaan puhaltelevat? Iso peli, tärkeä peli, herkkua tarjolla… kaukalossa hölkkäilee enemmän entisiä liigapelaajia kuin FBC Turun ykkösdivarirosterissa, joten laatua on lupa odotella.

Perjantaina 4.1. klo 1900

Leaf Areena, Turku 

SB Hirvensalo – IBK MedA

GM Penan kommentit:

”Takana kahden viikon tauko harjoituksista ja heti tällainen hieman isompi tasonmittaus. Toivottavasti lepo on tehnyt gutaa ja pystytään haastamaan sarjan paras joukkue vähintään yhtä hyvin kuin syksyllä Salossa. Ollaan pelattu 11 sarjamatsia ja vain yhdessä meillä oli kasassa kolme täyttä kentällistä. Jos ei mikään isompi pöpö ensi yönä iske, niin nyt päästään nyppimään joutsenista sulkia lähes täyden pöytäkirjan voimin, eli kovin paljon parempi ei lähtökohta voisi rosterin puolesta olla. Ollaan laitettu tietyiltä osin kokoonpanoa hieman uusiksi, rakennettu kokonaan uusi kakkosketju, mielenkiintoinen tilanne, melkein jännittää. Yritetään tietysti katsoa jo eteenpäin ja miettiä kevättä kokonaisuutena. Nyt kun on rosteriin saatu hieman laajuutta lisää, pyritään jatkossa saamaan kaukaloon aina täydet kolme kentällistä ja ennen kaikkea sellaiset kentälliset, joista jokainen pystyy pelaamaan voittavaa salibandya. Jos ei siihen pystytä, on tässä sarjassa vaikea pärjätä. Ensimmäisessä kolmen pelin stintissä saadaan vastaan sarjan kolme kärkijengiä ja ehdoton tavoite on kerätä niistä matseista pussukkaan vähintään 5-6 pistettä. Meillä on siihen mahdollisuus, mutta käyrä on saatava taas pelillisesti nousujohteiseksi ja se kaivattu viisaus pallon kanssa pystyttävä vihdoin tuomaan sinne kaukaloon koko 60 minuutin ajaksi. Olen samaa mieltä kuin Urheiluhirvi omissa höpinöissään, että me tarvitsemme kevään yhdeksästä pelistä vähintään 18 pistettä, jotta pleijaripaikasta voidaan haaveilla ja se tarkoittaa tosiaan keskimäärin kahta pistettä per peli. Huomenna aiheutetaan Salon rumille ankanpojille sulkasato ja paistetaan hanhenmaksaa tai mitä lintuja nyt ovatkaan. Hieno ja haasteellinen kevät tulossa.”

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia