Hirvilauma hölkkää Naantalin auringonlaskuun

Länsirannikon miesten Kakkosdivarissa Moose Islanders veneilee seuraavaksi kotisaareltaan toiseen merelliseen ympäristöön, eli Naantaliin. Vastassa on SB Naantali. 

Naantalissa ei ole toistaiseksi hymyilty auringon lailla, sillä kotijoukkue on aloittanut kautensa suhteellisen murheellisesti ja majailee jumbopaikalla. Nuori aurinkokaupungin joukkue uudistui viime kauden jälkeen rajusti ja koskapa jo tuolloin joukkue joutui karsimaan sarjapaikastaan, eivät odotukset tällekään kaudelle kovin korkealla olleet.

Toisaalta pitää huomioida, että joukkue on toistaiseksi pelannut enimmäkseen vieraissa ja aloittaa nyt peräti viiden matsin kotiotteluputken ja olennaista tässä on se, että Naantalin kotikenttä on alimittainen parketti. Säkylän tavoin joukkue nauttii suhteettomasta kotiedusta tälle sarjatasolle sopimattomasta kotikentästään johtuen, joten nyt on Naantalilla iskun paikka. Kotiotteluputken on pakko tuottaa iso kasa pisteitä tai muuten voidaan aloittaa jo nyt valmistautuinen putoamiskarsintoihin tai peräti kolmosdivariin kaudella 2019-2010.

SB Hirvensalo suttasi edellisellä kierroksella pienellä rosterilla operoiden kaksi pistettä FBC Turulle, mutta onnistui edelleen pysymään playoffs-viivan yläpuolella. Voitto tästä ottelusta nostaisi hirvisaarelaiset jo sijalle kolme.

Lauantaina 01.12.2018 klo 15.00

SB Naantali – SB Hirvensalo

Maijanmäki Garden

GM Penan kommentti ottelusta:

”FBC-pelin rimanalituksen jälkeen pientä heräämistä on havaittavissa, sillä saatetaan toista kertaa tällä kaudella päästä kaukaloon kolmella täydellä kentällisellä ja ehkä jopa muutama ukko on vielä reservissäkin. Lupailin viimeksi, että rosteriin tulee täydennystä ja tähän Naantali-matsiinkin saadaan jo yksi uusi vahvike, kun SBS Maskusta meille paluun tekee viime kaudella kolmosdivarin pistepörssin meillä voittanut Eetu Jokinen. Naantali on yksi sarjan haastavimmista paikoista pelata, mitä vain saattaa tapahtua. Kyllä meidän täytyy pystyä ehjään suoritukseen, jos aiomme täyden pistepotin varastaa. Naantali pääsee pelaamaan kotiyleisönsä edessä ja pelaa oikeastaan jo nyt elämästä ja kuolemasta, joten varmasti raastavat ja taistelevat jokaisen tilanteen loppuun asti kaikkensa antaen. Meidän pitää pystyä tähän vastaamaan ja olemaan taas pallon kanssa viisaita parketti huomioiden. Meillä on varmasti selvä taitoetu ja nyt on taas tykistökin Pajua lukuunottamatta mukana, joten jos kamppailupelaamisessa pärjätään Naantalin nuorille pojille, on ennuste meille hyvä.”

Erikoista:

Naantalin riveissä pelaa kaksi Hirvensalon ”kasvattia”, Kajander ja Piili, jotka viime keväänä siirtyivät SB Naantaliin päästäkseen pelaamaan kakkosdivaria. Sen jälkeen on tapahtunut ihmeellisiä asioita ja nyt pojat pääsevätkin pelaamaan omaa kotiseuraansa vastaan.

.urheilutoimittaja

Viimeisimpiä uutisia