Kakkoshirvien joulupöydässä ankkaa tarjolla

SB Hirvensalon miesten kakkosjoukkue valmistautuu jouluun, mutta nyt ei vielä keskitytä kinkkuun, vaan kynitään ensin muutama ankka.

Tänään keskiviikkona 19.12.2018 tarjolla Länsirannikon kolmosdivaria yksittäisenä otteluna tehokkaalla peliajalla! 

SB-Areena klo 1915

SB Hirvensalo M2 – TVA (Turun Vaappuankat) 

Nyt laitetaan siis ankkaa uuniin ja aloitetaan nousu sarjataulukossa. Voitolla SBH nousee lohkossa kuudenneksi ja puhaltelee lämpöisiä hirvihöyryjä jo kolmospaikankin suuntaan.

Ennen ankanpaistoa vielä pieni muistelo viime viikonloppuun:

SB Hirvensalon miesten kakkosjoukkue on parantanut tahtiaan Länsirannikon kolmosdivarissa peli peliltä ja viime viikon lauantaina lohkon ehdoton kärkijengi SC Toivo oli vaikeuksissa energisesti ja varsin viisaasti pelanneen hirviryhmän kanssa. Saarelaiset johtivat ottelua kolmannessa erässä jo 2-0, mutta niin vain Toivon kokeneet kakkosdivariseniorit käänsivät pelin itselleen lukemin 2-3. Islandersien suoritus oli kuitenkin jo sitä tasoa, että joukkue ei enää tällä kaudella kovin montaa peliä häviä.

GM Penan kommentti Toivo-ottelusta: 

”Valitettavasti itse en tässä pelissä päässyt penkin taakse, koska samalle päivälle osui peliretki Loimaalle, mutta kaksi ensimmäistä erää ehdin ottelua seuraamaan katsomon puolelta ja sieltähän pelin näkee paljon paremmilla silmillä kuin penkin takaa. Mukava oli seurata SBH:n suorittamista, todella pitkä matka ollaan tultu sieltä elo-syyskuun tilanteesta ja käyty melkoinen positiivinen kehitysprosessi läpi. Jotain oltaisiin pelistä ansaittu myös pisteiden muodossa, mutta tällä kertaa vastustajan konkarit selvisivät pinteestä. Molemmilla joukkueilla oli kyllä niin valtava määrä maalipaikkoja, että pelissä olisi pitänyt syntyä sellainen 15 maalia, mutta ehkä parketti tällä kertaa vei viimeisen terän viimeistelystä molemmilta jengeiltä. Matsin voisi tiivistää siten, että vastakkain olivat varsin hyvää joukkuepeliä esittänyt SBH ja kaveriporukan luomupalloa höntsännyt kokenut SC Toivo. Tyylipisteitä ei jaeta, maalit ratkaisevat ja tällä kertaa vastustajan korkeampi taitotaso vei niukan voiton parempaa salibandya pelanneesta joukkueesta. Lohkon pistepörssin viiden parhaan joukossa on peräti kolme Toivon pelimiestä, joten aika paljon kertoo SBH:n nykytasosta se, että kaksi erää pidettiin lohkokärki nollilla ja yhteensäkin omissa kolisi vain kolme kertaa. Hieman paremmalla maalinteon tehokkuudella kakkoshirvet olisivat voittaneet tämän pelin.”

GM Penan kommentti illan TVA-ottelusta:

”Meillä oli jo Toivo-pelissä yli kolme kentällistä pelaajia kokoonpanossa ja sama tilanne on tänäänkin. Lisäksi saadaan ankkojen ampumiseen apuja myös edarista, sillä pöytäkirjasta löytyy tänään yhteensä neljä M1:n farmipelaajaa. Yksi heistä tosin maalivahti. Pelien aikataulut eivät yleensä mahdollista sitä, että pystytään edarin jannuja hyödyntämään, mutta nyt sieltä muutama lisäukko saadaan. Toisaalta Toivo-matsi viimeistään osoitti, että omillakin pärjätään oikein hyvin, leveyttä ja laatua alkaa olemaan sen verran, että pystytään esittämään sellaista peliä, jolla voidaan voittaa tässä lohkossa kenet tahansa. Jos näitä kolmosdivarin pelejä olisi Nordicbetissä, niin kotijoukkueen kerroin olisi tänään noin 1,05. Kannattaa tulla vilkaisemaan miltä kolmosdirre nykyään näyttää kun vedetään yksittäisenä pelinä ja tehokkaalla peliajalla. Aika paljon parempi meininki kuin ennen vanhaan eväsleipäsarjoissa.”

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia