Kolmen tähden Allu SB Hirvensaloon!

Mukavia juhannusuutisia saaristosta, sillä 23-vuotias sentteri Aleksi Lahti liittyy Moose Islandersin laumaan, SB Hirvensalon miesten edustusjoukkueeseen. Forssalaislähtöinen Lahti on pelannut edelliset kolme kautta ykkösdivaria Keltaisessa Sukellusveneessä, eli mies soutaa saarille FBC Turusta.

Aleksilla on tilillään yhteensä 73 peliä ykkösdivarissa tehoin 13+9. Kolmella edelliskaudella Allu profiloitui kahden suunnan sentteriksi, ehkä jopa kolmoskentän puolustavaksikin sentteriksi, mutta sarvipäissä herralta odotetaan ehdottomasti myös isoja tehoja ja niitä Aleksi tulee varmuudella toimittamaan.

Kolmen tähden Allu on siis ehdottomasti parempaa kuin yhden tähden Allu!

 GM Penan kommentti:

”Kevään mittaan olen saanut useammankin ”oman pojan” takaisin ja lasken kyllä Allunkin siihen samaan ryhmään, sillä Forssasta Turkuun nuorena poikana muutettuaan Aleksi oli ennen ykkösdivariin siirtymistään yhden kauden minun joukkueessani. Tuttu mies siis kyseessä ja olenkin tässä jo muutaman vuoden odotellut, että milloin saisin Allun takaisin ja nyt kaikki se vuosien ajan harjoittamani painostaminen, kiristäminen ja uhkailu tuotti vihdoin tulosta. Aleksi on isokokoinen, taitava ja suorastaan käsittämättömän juoksuvoimainen pelaaja, joka ei ole vielä lähelläkään parhaita vuosiaan. Kun tällaisia nuoria pääsarjatason janttereita saadaan jengiin, niin pakkohan se on tirauttaa poskelle muutama ilon ja onnen kyynel. Aiemminkin olen maininnut, että viime kaudella kärsittiin pienestä sentteripulasta vaikka hyvin pärjättiinkin, mutta tosiaan nyt on sitten sisään marssinut melkoisen kovan kaartin senttereitä oikein enemmänkin. Kortelainen, Sauvonsaari, Lenkkeri, Salonen ja nyt Lahti, täytyy oikein miettiä, että mihin nuo kaikki ukot tungetaan kun pelit alkavat. Meillä on joukkue valmis, enää odotellaan yhden pääsarjatason pelaajan tilanteen selviämistä. Nyt aloitetaan kesätauko ja elokuussa sitten isolla ryminällä ihmettelemään, että minkälainen nippu meillä loppujen lopuksi onkaan kasassa. Yhtään peliä ei käsittääkseni missään sarjassa ole kuitenkaan ikinä voitettu pelkällä nimilistalla paperilla, joten toivottavasti ollaan valmiita tekemään myös riittävä määrä töitä.”

Uutisen kuva on repäisty vanhasta FBC Turun otteluraportista ja Urheiluhirvi pahoittelee mahdollisia immateriaaliloukkauksia, mutta houkutus oli liian suuri, varsinkin koska kuvassa näkyy myös toinen uusi hirvisoturi, salibandylegenda M.Järvinen.

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia