SB Hirvensaloon liigaveskari!

Edelliset 12 kautta naisten Salibandyliigassa viettänyt Laura Still pelaa ensi kaudella SBH:n miesten kakkosjoukkueessa kolmosdivaria. Salibandyliiton myöntämän poikkeusluvan turvin Still pääsee haastamaan itseään miesten otteluissa. Turussa asuva Still pelasi päättyneen kauden Helsingissä ja kävi jo kauden aikana satunnaisesti SB Hirvensalon kakkosdivaria pelaavan edustusjoukkueen treeneissä paikkaamassa maalivahtien poissaoloja, säästyen samalla itse pitkiltä treenimatkoilta.

 Kaudella 2019-2020 Laura siis tukkii Kakkoshirvien maalin miesten kolmosdivarissa ja varmasti osaltaan nostaa sarjan mielenkiintoa myös laajemman yleisön parissa. Still toimii SB Hirvensalossa myös mukana juniorien maalivahtivalmennuksessa, keskittyen erityisesti tyttöjoukkueisiin.

 Laura Still on pelannut naisten Salibandyliigassa kausilla 2004-2019 yhteensä 174 runkosarjaottelua ja 56 pudotuspeliottelua.

 Laura kommentoi uutta haastetta näin:

 ”Idea lähteä kokeilemaan miesten sarjassa syntyi, kun tiet keväällä erkanivat edellisen joukkueen kanssa ja Penttilä heitti ilmoille ajatuksen, että mitä jos lähtisin kokeilemaan siipiäni miesten puolella. Pienen harkinnan jälkeen ajattelin, että miksipä ei? Olinhan jo edellisen kauden aikana pyörinyt SBH:n miesten edarin treeneissä. Jonkin verran oli siis käsitystä miesten pelinopeudesta. Oman pelaamisen myötä täytyy myös opetella uusia asioita, sillä miehet pelaavat erilaista salibandyä verrattuna naisiin. Nopeus kasvaa ja vedot ovat tarkempia ja kovempia. On hienoa päästä mukaan oikeasti testaamaan ja haastamaan itseään, kun tällaista tilaisuutta tarjotaan. Kauteen lähden odottavaisin mielin ja tahtotila pärjätä on kova. Loppujen lopuksi asenne ratkaisee.”

GM Penan kommentti:

 ”Laura on tosiaan pyörinyt jo aiemmin jonkin verrankin meidän treeneissämme ja kun keväällä kuulin, että hän on ilman joukkuetta, tuli hetken mielijohteesta tällainen ajatus ja Lauran innostuttua innostuin minäkin ja itse asiassa myös koko joukkue ja seura. Lauran näytöt treeneissä ja muutamissa harjoitusotteluissa ovat olleet sitä luokkaa, että mitään epäselvää pärjäämisen suhteen ei ole, päinvastoin. Tulee olemaan Kakkoshirvien vastustajillekin hieno haaste yrittää ohittaa kokenut naisten liigaveskari ja saattaa olla monille melkoinen yllätys, kun huomaavat haasteen vaikeuden. Erinomaisen tärkeätä koko organisaatiolle on se, että saamme Lauran myös mukaan junnujen maalivahtivalmennukseen, varsinkin tyttöjen puolelle. Meillä on tyttösäbä kovassa nosteessa, ensi kaudella joukkueet jo D-, E-, F- ja G-tytöissä ja mikä sen hienompaa kuin että pystymme tarjoamaan innokkaille nuorille tyttöveskareille osaamista ja kokemusta suoraan naisten Salibandyliigasta.”

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia