Moose Islanders Suuppareiden vieraaksi

Miesten edustusjoukkue matkustaa lauantaina lohkon suurimmaksi ennakkosuosikiksi tittelöidyn FoSun eli Forssan Suuppareiden kestittäväksi. Pitkät vierasretket siis jatkuvat, edellisessä matsissa ajeltiin Saloon ja nyt vielä kauemmas, lähes 90 km päähän keskelle ei mitään.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Forssa

Forssa sijaitsee Kanta-Hämeen maakunnan länsiosassa. Asukkaita siellä on noin 17 000 ja äidinkieli suomi. Vastaavasti Hirvensalo-Kakskerran suursaaristossa asuu noin 11 000 ihmistä ja vajaa 10% puhuu äidinkielenään jotain muuta kuin suomea. Forssan väestön ikärakenne on vahvasti vanhuspainotteinen, kun taas Hirvensalossa tilanne on täysin päinvastainen. Forssassa on Ankkalammin puisto ja Hirvensalossa 51 metriä korkea laskettelukeskus. Forssassa ei ole juurikaan vesistöjä, kun taas Hirvensalo on saari. Forssan tunnetuin nähtävyys on Autokeidas. Hirvensalo jo itsessään on yhtä suurta nähtävyyttä.

FoSu on aloittanut kautensa kahdella ottelulla lohkon kärkipäähän uumoiltuja jengejä vastaan. Kotiavauksessaan Suupparit taipui Medalle niukasti 3-4, mutta kakkoskierroksella aukeni pistetili, kun joukkue voitti Ruoskan rankkarikisassa 9-8. Vastaavasti SBH aloitti kauden helpohkolla kotivoitolla Leiskusta 10-3, mutta kärsi toisen kierroksen vierasmatsissaan FoSun lailla niukan tappion Medalle 6-7.

Lauantaina 13.10. klo 18.00 FoSu – SB Hirvensalo, Kirkassilmä Areena, Forssa 

GM Penan kommentit:

”Luottavaisella fiiliksellä lähdetään peliin. Viime viikolla treeneissä kun katseli kavereiden suorittamista, niin tänään on lupa odottaa hyvää matsia. Muutamista Meda-pelissä esiin tulleista ongelmista on puhuttu, ollaan taas piirun verran parempi joukkue kuin edellisessä ottelussa. Kokoonpanon osalta tämä meidän touhumme on sellaista pientä sirkusta, nimittäin Meda-matsissa jouduttiin peluuttamaan pakkeja hyökkääjinä, mutta nyt ovat kaikki hyökkääjät mukana ja vastaavasti pakistosta puuttuu peräti puolet. Todella kovalla rosterilla ollaan kuitenkin lähdössä pisteitä kairaamaan. Vastustajan valmentaja totesi heidän ennakossaan, että erityisesti meidän hyökkäyskalustomme on laadukas ja onhan se sitä, mutta kannattaa vilkaista myös nimiä meidän puolustajiemme selässä. Vedonlyöjille vinkkiä, että Nordicbet antaa 2,36 takaisin pomminvarmasta vierasvoitosta.” 

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia