Moose Islandersin joukkue Länsirannikon kakkosdivariin on valmis!

Hirviryhmä aloittaa kiihkeästi odotetun sarjakautensa tulevana perjantaina kotiottelulla Loimaan Leiskua vastaan. Joukkue on valmis sarjaan ja harjoitusottelut ovat osoittaneet, että erittäinkin kilpailukykyinen lauma on kasassa.

GM Penan kommentit:

Maalivahtiosasto:

”Meillä on kolme voittavaan peliin kykenevää maalivahtia. Viimeistään harjoitusmatsit osoittivat, että tähän osastoon me emme kaadu. Kilpailutilanne on hyvä ja toivottavasti joku veskareista nousee kauden aikana jumalmoodiin.”

Puolustus:

”Ei ole mitään epäselvää, etteikö meillä olisi kasassa yksi lohkon kolmesta parhaasta puolustuskalustosta. Itse asiassa hämmästelen, jos jollain jengillä on tuoda kaukaloon kokonaisuutena meitä taitavampi pakisto. Loppumetreillä saatiin mukaan vielä Karin Hannes ja Hellstenin Tyko, joten kyllä tässä ollaan nyt aika lähellä jonkinlaista dream defense -tilannetta ainakin omien haaveiden osalta varsinkin meidän pelitapaamme ajatellen.”

Hyökkäys: 

”Jokaiseen kolmeen ketjuun riittää tulivoimaa ja ratkaisukykyä ja vaikka muutama jamppa olisi poiskin, niin taso ei putoa yhtään. Esimerkiksi Virtasen veljesten muodostama ykkösketjumme saldotti oman osuutensa harjoitusmatsissa Ruoskaa vastaan numeroin 7-1. Toisaalta kakkosketjussa ovat sitten nämä meidän kaikkien tuntemat nimimiehemme Penttinen-Paju-Jokinen, liigapelien yhteissaldo noin 300 matsia ja kaikki hiemankin lajia seuraavat tietävät kyllä millaisista pelimanneista on kyse. Kolmaskaan ketjumme ei kalpene tässä seurassa yhtään, sieltäkin löytyy snaipperiosastoa juoksuvoiman lisäksi. En oikein tiedä, että mitä meiltä vielä puuttuisi, jotta voisimme voittaa tässä sarjassa kenet tahansa.”

Tavoite?:

”Ei olla joukkueen kanssa tavoitteesta puhuttu, mutta tällä materiaalilla lähdetään kyllä voittamaan jokaista peliä, ei tässä kannata liikaa nöyristellä. Uskoisin, että jokainen jannu haluaa pelata pitkän kevään ja tietää mitä pitää tehdä, jotta se toteutuu.”

Vahvistuksia?:

”Kuten aiemminkin olen sanonut, muutaman kaverin vielä haluaisin ryhmään lisää, leveyttä pitää olla riittävästi, mutta laadusta ei toisaalta haluta tinkiä. Kyllä meillä edelleen on muutama onki vedessä ja sen verran on syöntiä, että koho sopivasti pompahtelee, katsotaan mitä saadaan nosteltua veneeseen ja milloin vai saadaanko enää yhtään mitään. Todella tyytyväinenhän tässä täytyy olla jo nykyiseenkin rosteriin, eli ei tässä mitään hätäpakkotilannetta pelaajahankintojen suhteen ole, toki silmät pidetään auki ja korvat höröllä.”

.urheiluhirvi

SB HIRVENSALO KAUDELLA 2018-2019

MAALIVAHDIT

Karinen Niko                                         

Laine Onni                                            

Rantanen Aki                                        

PUOLUSTUS

Hellsten Tuomas

Hellsten Tyko

Kari Hannes

Liitti Leevi

Manninen Niko

Pakarinen Teemu

Sario Ville

Ström Janne

HYÖKKÄYS

Ali-Lonttinen Antti

Friman Arttu

Haapanen Jiri

Hyvärinen Joona (syksyn ulkomailla)

Jokinen Jere

Joronen Tuomas

Mäkelä Jani

Paju Lasse

Penttinen Jarkko

Suoranta Seppo

Virtanen Antton

Virtanen Stefan

VALMENNUS JA JOUKKUEENJOHTO

Koivuluhta Kari

Mattila Jussi

Mäkelä Satu

Penttilä Jani

Sankari Joni

Viimeisimpiä uutisia