Paimion piiskapojille Koivuniemen herraa saaristolaistyyliin

SB Hirvensalo – Paimion Ruoska 10 – 6

Länsirannikon kakkosdivarissa Moose Islanders kohtasi kotiottelussaan viime kausien kestomenestyjä Ruoskan. Tällä kertaa sarvipäät murjoivat homman valmiiksi jo heti ensimmäisessä erässä ja vaikka vieraille kakkososiossa hieman siimaa tarjottiinkin ja jalka kaasulta nostettiin, jäi joukkueiden tasoero selväksi. Tärkeät pisteet saaristoon.

Ensimmäisessä erässä Islanders oli suorastaan ylivoimainen ja tapahtumat kentällä näyttivät lähes epäreiluilta. Toinen toistaan hienompia maaleja tasaiseen tahtiin ja kaksikymppisen jälkeen taululla tylysti 5-0.

Heti toisen erän alkuun digitaaleihin jo kuusimuna ja silloin päätti SBH siirtyä virkamiesmeininkiin ja pelaaminen vaihtui pelailuksi. Aneemiselle Ruoskalle syötettiin energiaa solkenaan ja kun kaveri onnistui maalinedustalta huitomaan räkämaalin jos toisenkin, alkoi tilanne jo hetken aikaa näyttää jopa huolestuttavalta. Toisen periodin jälkeen kuitenkin seinällä lukemat 8-5 kotijengille.

Kolmannessa erässä paimiolaiset vielä hetken aikaa uhittelivat ja pyristelivät, mutta hirvilauma sai tekemistään tiivistettyä riittävässä määrin ja hoiteli homman ilman suurempia tuskatiloja.

Lopputulos SB Hirvensalo 10, Paimion Ruoska 6. Muikeat pisteet saaristoon!

Hirvien koutsiosaston GM Penan kommentti ottelusta:

”Ensimmäinen erä meiltä hyvää suorittamista pallolla, mutta kyllä siellä erän loppupuolella alkoi jo homma keulimaan ja rallattelu meni ajoittain ylihyökkäämisen puolelle. Turhaan tarjottiin kaverille mahdollisuuksia. Toiseen erään heti hyvä lähtö ja sen jälkeen sammutettiinkin sitten valot. Huolimattomalla pallollisella pelaamisella, pöhköpäisyydellä ja löysyydellä ei pärjää edes Ruoskaa vastaan. Toki tässä pitää nyt taas koutsiosastonkin katsoa peiliin, sillä jotain olisi pitänyt pystyä tekemään, jotta suoritustaso ei olisi ihan noin paljon pudonnut. Toiseen erään lähdettiin vetämään sosiaalipalloa ja otettiin koko rosteri rotaatioon ja vaikka näin ei saisi olla, niin kyllähän tuollainen antaa sinne alitajuntaan signaalia, että homma on paketissa. Ja totta kai osaltaan myös sekoittaa pelaamista. Kolmanteen erään tehtiin sitten vastaliikettä ja tiivistettiin pakkaa ja hoidettiin pisteet lopulta melko kliinisesti eikä tarvinnut edes työkalupakista kaikkia meisseleitä käyttöön kaivaa. Paljon jäi kuitenkin taas mietittävää ja tästä pitää jälleen kerran ottaa oppia jatkoa ajatellen. Tämä meidän lajimme kun nyt vain on sellainen, että jos homma lähtee luisuun, niin sitten mennään ja rumasti. Hyvät pisteet, nämä olin jo etukäteen meille budjetoinutkin ja kuten lupasin, me tanssahtelimme kakkosille ja Ruoska ei kuutta maalia enempää pystynyt tekemään. Eteenpäin kohti uusia haasteita positiivisin mielin, ollaan palkintoviivan yläpuolella ja siellä on tarkoitus myös pysyä.”

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia