Anna mulle piiskaa!

Tappioiden rämeellä rämpivä SBH:n miesten edustusjoukkue matkustaa huomenna lauantaina vieraisiin suomaastoihin kohdatakseen jälleen yhden Länsirannikon kakkosdivarin klassikkojoukkueista, Paimion Ruoskan. Tämä matkapeli on reissultaan kauden lyhin, sillä myös Ruoska pelaa Moose Islandersin tavoin kotiottelunsa Turun SB-Areenalla. Eli itse asiassa kovinkaan vieraaseen ympäristöön ei jouduta.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kuusi sarjamatsia. Hirvilauma on kerännyt tililleen vasta kaksi pistettä, kun taas Peimarin peikoilla on saldona jo kuusi pistettä, joiden turvin ryhmä keikkuu sarjan jaetulla nelospaikalla yhdessä kolmen muun joukkkueen kanssa. SBH makailee lohkon pahnoilla yhdessä pahasti flopanneen Maskun tähtisikermän kanssa. 

Ruoskan riveistä löytyy lohkon ykkösmaalipyssy, Hirvensalon junioreissakin vuosikaudet pelannut Ville Mäkelä. Mäksä on latonut kuuteen peliin kohtalaisen mukavat 14 kaappia. Hirvisaarelaisillakin on hallussaan yksi lohkon tilastojen kärkipaikka, sillä jäähypörssiä johtaa Moose Isladersin isosarvisin rouhija Jonttu Salovaara.

Tilastojen mukaan suurin ero joukkueiden välillä onkin maalinteon tehokkuudessa, sillä piiskapojat ovat kihautelleet jo 40 kertaa kun vastaavasti sarvipäät vaatimattomasti vain 23 kertaa ja niistäkin kahdeksan on Pensikkalan, jonka mitä ilmeisimmin TPS-velvoitteet pitävät jälleen pois peliltä.

Turun SB-Areenalla lauantaina 19.11. klo 14.00 Paimion Ruoska – SB Hirvensalo

Pääseekö Moose Islanders eroon kotipeikostaan nyt kun pelaa kotikentällään vierasjoukkueena?

GM Penan kommentti ottelusta:

”Meille jokainen peli on tärkeä ja itse asiassa aina kauden tärkein. Tilannetta tietysti korostaa se, että takana on nyt muutamakin ruma tappio ja sellainen syö joukkueen fiilistä. Nyt olisi todella tärkeätä saada onnistumisia ja sitä kautta myös rentoutta peliin. Puristamalla ei mikään onnistu ja voitot tuovat mukanaan positiivista uskoa ja itseluottamusta omaan tekemiseen ja silloin myös henkinen kantti on vahva, eikä heti aleta kakkimaan pöksyihin, jos kaveri tekee maalin tai pari. Rosterin osalta päästään nyt pelille paljon ehjemmällä kokonaisuudella kuin Wirmoa vastaan ja itse asiassa kokoonpano lähentelee parasta mahdollista huomioiden sairastupalaiset. Kapteenimme A.Ojalan epäonni jatkuu ja hän pyöräytti keskiviikon treeneissä alaraajaansa liian monta astetta väärään suuntaan ja seurauksena pahimmillaan jopa kolmen kuukauden sairasloma edellisten jatkoksi. Pelillisesti meidän pitää Ruoskaa vastaan pystyä noin valovuoden verran parempaan suoritukseen kuin Wirmo-pelissä. Keskiviikon harjoituksissa tekeminen olikin sen verran lupaavaa, että uskon lauantaina kaukalossa nähtävän tämän kauden parasta Äsbeehoota. Tänään perjantaina vedetään vielä yhdet terävät treenit ja haetaan sieltä hieman hymyä suupieliin ja lauantaina sitten yllätetään Ruoska. Jos saamme pidettyä Ruoskan maalinsylkijät kurissa, niin pisteet ovat meidän. Vastustajan nopeat käännöt pitää saada pois, minimoidaan omat keskialueen virheet ja pidetään hyökkäyspeli tasapainossa, siinä se.”

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia