Härkätaistelu!

Keskiviikko 24.01. klo 18.30 SB HIirvensalo – UHV Bulls, Turun SB Areena

Kallosta kasvavia luurakenteita kolistellaan oikein kunnolla, kun todella tärkeässä miesten kakkosdivarin matsissa kohtaavat Moose Islanders ja Vehmaan kastraattinaudat. Taistelu lohkon alaosastossa kiihtyy ja keskiviikkona sarvilla tökitään puolin ja toisin vähintäänkin neljän pisteen ottelussa.

Hyvään vireeseen yltänyt SBH pitää edelleen lohkon jumbotonttia hallussaan, mutta Bulls on vain kaksi pistettä edellä ja yhden ottelun enemmän pelanneena. Myös Maskun sohvapojat ovat kaksi pistettä edellä ja samoin yhden ottelun enemmän pelanneena. Voitolla hirvisaarelaiset nousevat tasapisteisiin sekä Bullsin että Maskun kanssa ja ovat keskinäisten pelien perusteella kolmikosta paras. Lisämausteena sekä Naantalin aurinkoiset että PiTU:n pahat porilaisetkin ovat sen jälkeen vain kaksi pongoa etukenossa. Tämä kuvio tarkoittaisi sitä, että lohkon viisi alakastin jengiä olisivat kaikki kahden pisteen sisällä.  Tappiokaan ei vielä olisi SBH:lle katastrofi, mutta toki vaikeuttaisi olennaisesti kevään taistoja. Lohkon jumbo putoaa suoraan, kaksi seuraavaa karsii alaspäin, joten järjestelmä on sen verran julma, että näistä viidestä joukkueesta vain kaksi pelaa itsensä kevään mittaan suoraan kuiville.

Moose Islanders on vaikean syksyn jälkeen nostanut tasoaan ja viimeisestä viidestä ottelusta saldona on yksi kahden maalin tappio, yksi yhden maalin tappio, yksi jatkoaikatappio ja kaksi maalin voittoa. Nousevan trendin putken arvoa korottaa se, että näissä viidessä väännössä kolmessa oli vastassa lohkon kärkipään jengi. Edellisen kotimatsin katkeraakin kitkerämpi jatkoaikatappio porilaisille oli paha isku, mutta voittamalla Bulls on tuo läpsäys korjattu ja korvattu ja tilanne on todellakin auki, sen jälkeen mahdollisuudet suoraankin säilymiseen ovat hyvät, sillä jäljellä on rästipeli samoista sijoituksista vääntävää Naantalia vastaan.

Pelit vähenevät, panokset kovenevat! Kevään kiima alkaa näkymään ja mahla virtaamaan, nyt alkavat tosipelit!

GM Pena löytyi iltakaffeelta Hirvensalon Kesoililta, otetaan kommentit…

UH: Huomenna iso peli. Todella iso peli. Millä mielellä hirvisaaren pojat taistoon lähtevät?

GM: Hyvä meininki, näistä peleistä pitää nauttia. Meillä on sapluuna selvä. Edellisessä matsissa lähdettiin horjumaan eikä uskottu omaan juttuun ja se maksoi meille todella tärkeät kaksi pistettä. Nyt ei samaa virhettä tehdä.

UH: Millaisella kokoonpanolla Islanders huomenna kaukaloon marssii?

GM: Pahin on poissaolojen osalta takana, nostettiin vielä A-junnuista pari pätevää jamppaa mukaan ryhmään, saatiin siitä taas leveyttä rosteriin. Todella iso asia meille on se, että Sauvonsaaren Tommi yrittää paluuta kaukaloon ja toivottavasti paikat kestävät. Herra oli kuitenkin lähtökohtaisesti se meidän superstaramme, mutta kausi on toistaiseksi mennyt kokonaan lasareetin puolella. Käytännössä Tommin paluu tarkoittaa sitä, että meillä on mahdollisuus rakentaa toimiva ykköskenttä.  Kolmoskenttä meillä toimii kuin Pendolinon business-luokan vessa ja viime peleissä ollaan löydetty todella tehokas kakkonenkin, kun Pensikkala istutettiin sentteriksi. Nyt vielä kun saadaan kokeneempien herrojen ykkönen toimimaan, niin tässähän on syytä lähes hymyillä. Huomenna tullaan peliin pitkästä aikaa täydellä pöytäkirjalla, jouduttiin jättämään pari kaveria katsomoonkin, eli kevättä ajatellen tilanne on oikein hyvä. Lisäbonus on se, että kapteenimme Ojalan Antti on vähitellen palaamassa myös kaukaloon käytännössä koko kauden kestäneen loukin jälkeen. Huomenna Antti nähdään kaukalossa vain alkulämmittelyssä, mutta peliin ei herra vielä osallistu.

UH: Bullsista puhutaan aina todella fyysisenä, ilkeänä ja suoraviivaisena joukkueena, millä eväillä härät laitetaan huomenna lassoon?

GM: Me olemme valmiita painimaan, mutta laitetaan palloa liikkeelle, niin ei tarvitse koko ajan tatamihommia harrastaa. Pysytään omassa pelisuunnitelmassa ja hoidetaan homma. Mitään maalijuhlia tuskin huomenna nähdään, mutta meitä kiinnostaakin vain voitto.

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia