Hirvilauma jolkottelee keskiviikkona Soffalaan

Miesten edustus lähtee huomenna pitkälle vieraspelireissulle , kun matka suuntautuu kauas pois aina Maskuun asti. Sohvakylässä Moose Islandersia odottelee yksi lohkon ennakkosuosikeista, SBS Masku.

SB Hirvensalo kärsi ensimmäisessä sarjaottelussaan karvaan tappion kokeneelle IBK Medalle, eikä vastus nytkään helppo ole, sillä Maskun väreissä juoksentelee iso kasa entisiä Divaripelaajia maustettuna Tepsin ylijäämäpelaajilla. Erityisesti hyökkäyskaluston nimilista on hurja ja tuttuja nimiä ovat mm. Kauppinen, Lempiäinen, Alilonttinen, Kaksonen, Friman ja Laaksonen. Sohvapoikien alakerrasta ei tarvitse mainita kuin yksi nimi ja se on TPS-legenda Rami ”Kuningas” Lehtola. Lehtola muuten asustelee nykyään Hirvensalossa…

SBS Masku aloitti kautensa viime viikonloppuna ja SBH:n tavoin kuokkaan tuli, sillä retki Säkylään ei pisteitä tuottanut, kun vahva Karhukopla maajoukkuemies Hulmin johdolla niisti pongot numeroin 7-4.

SB Hirvensalo kohtasi viimeisessä harjoitusottelussaan ennen sarjan alkua juuri SBS Maskun ja silloin sarvipäät yllättivät voittamalla selvästi 9-5.

GM Penan kommentit:

UH: Joko sinä ja joukkue olette palautuneet Meda-tappiosta?

GM: Se oli vain yksi peli, vasta ensimmäinen. Katselin pelin uudelleen videolta ja meidän tekemisessämme oli tosiaan paljon hyvää. Toivottavasti osataan ottaa oppia siitä pelistä. Vastustaja onnistui omassa pelisuunnitelmassaan ja vastaavasti me emme pystyneet pallonhallintaamme hyödyntämään. Yritetään olla nyt Maskussa parempia erityisesti hyökkäyspäässä.

UH: No sitä pitikin kysymäni, että mitä aiotte parantaa edellisestä ottelusta?

GM: Yritetään olla hyökkäyspäässä kärsivällisempiä ja pysyä pidempään pallossa. Väärien valintojen ja huonojen ratkaisujen määrä kun saadaan hieman vähäisemmäksi, niin se riittää ja näkyy myös tulostaululla.

UH: Millainen vastustaja SBS Masku on?

GM: Yksi lohkon vahvimmista joukkueista, erittäin tulivoimainen ja kapellimestarina Lehtolan Rami. Joukkueesta löytyy useampikin kokenut armoitettu maalipyssy, muutama nuoren sukupolven mailataituri ja fyysistä rottamaisuuttakin Lempiäisen muodossa, joten hyvin saadaan puolustaa, jos aiotaan lukemat maltillisina pitää.

UH: Harjoituspelissä kuitenkin moppasitte Maskulla lattiaa oikein kunnolla?

GM: Harjoituspelit ovat harjoituspelejä, tosipelit kovia pelejä. Nyt on tosipeli. Ja todella kova sellainen. Selvänä altavastaajanahan me Maskun pieneen laatikkoon menemme, en tiedä millaisia kertoimia Nordicbet meille antaa, mutta veikkaan melko isoja.

UH: Millaisilla taikatempuilla ylivertainen sohvajoukkue sitten kaadetaan?

GM: Taikatemppuja en osaa, mutta tehdään taas hieman enemmän ja paremmin töitä kuin edellisessä pelissä ja ollaan pallon kanssa viisaita. Mitään erityistä ei tehdä, vaan keskitytään omaan peliimme ja lähdetään parantamaan sitä seuraavalle tasolle. Meidän täytyy onnistua yksilöinä, kentällisinä ja joukkueena. Maskusta ei ole voittoja käyty muutamaan vuoteen hakemassa, mutta taas meillä on uusi mahdollisuus.

UH: Miltä Moose Islandersin kokoonpano näyttää huomenna?

GM: Ukkoja riittää, kuten tulee riittämään tällä kaudella kaikissa peleissä, se on iso ja positiivinen asia. Kaikki eivät huomennakaan mahdu pöytäkirjaan ja jotain pientä kierrätystä ehkä tehdään. Kärkikentällisiin tulee pieniä muutoksia ja haetaan sillä nimenomaan niitä tehoja sinne yläkertaan. Valitettavasti tulosyksiköistä on useampikin poissaolo, on flunssaa ja pientä loukkia. Esimerkiksi FBC-vahvistuksemme Salosen Sampe ei pysty huomenna pelaamaan debyyttiotteluaan. Onneksi reservistä löytyy päteviä korvaajia ja ainahan tällainen on iso näytönpaikka jollekin.

UH: Ja miten ottelu päättyy?

GM: Hirvensalo ottaa kauden avauspisteensä numeroin 4-7.

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia