Hirvisoturit sunnuntaina Joutsenlammelle soutelemaan

Moose Islanders hölkyttelee sunnuntai-iltana kakkodivarikauden toiseen sarjamatsiinsa ja niinkin kauas on matka kuin Saloon asti. Salohallissa odottelee parkettilattiaa kiillotellen IBK MedA, Salon joutsenet, viime kauden Länsirannikon mestari ja yksi ehdottomista tämänkin kauden suosikeista. Leveällä ja erittäin laadukkaalla rosterilla operoiva MedA synnytti viime kaudella Saloon melkoisen sabahuuman, kun pleijareissa ja ykkösdivarin karsinnoissa Salohallin parvilla istuskeli jopa tuhat katsojaa per peli.

Hirvilauma aloitti tämän kauden pre-seasoninsa kohtaamalla MedAn harjoitusotteluissa peräti kahdesti. Kotona tuli nekkuun 7-9 ja vieraissa 4-6. Molemmissa peleissä SBH:n rosteri tosin oli alimittainen, apuna oli M2-pelaajia ja noiden matsien jälkeen on ryhmään liittynyt useampikin varsin nimekäs sankari lisää. Varsinaiset sarjamatsinsa molemmat jengit aloittivat voitokkaasti, kun SBH suoritti puolihuolimattoman ylikävelyn Leiskusta numeroin 10-3 ja MedA taas kävi lohkon ykkösuosikin FoSun kotiluolassa maukkaalla ryöstöretkellä vieden pisteet numeroin 3-4. 

Pelitavoiltaan MedA ja SBH muistuttavat varsin paljon toisiaan ja kuten LSBF:n kausiennakossakin todettiin, syy löytyy sieltä, että joukkueiden koutsit O.Syvähuoko ja J.Penttilä ovat entinen valmentajapariskunta joidenkin vuosien takaa ja tuolloin yhdessä rakentelivat voittavan salibandyn reseptin. Ainakin omasta mielestään voittavan ja toki MedA sen on jo todeksi osoittanutkin. Toinen yhtäläisyys joukkueiden välillä on se, että molemmista leireistä löytyy paljon liiga- ja ykkösdivarikokemusta, meritoituneita ja marinoituja pelimiehiä.

Ennakkokaavailujen osalta kyseessä on eräänlainen kärkikamppailu ja lähtökohtaisesti odotettavissa pitäisi olla laadukas taisto ja erinomaista pallollista peliä, parkettilattiasta huolimatta.

Sunnuntaina 30.9. klo 19.00 Salohallissa Joutsenet vs. Hirvet

GM Pena tavoitettiin Hirvensalon Supermarketin lihatiskiltä illan pihvejä valitsemassa.

UH: Millainen peli huomenna on tulossa?

GM: Tasainen vääntö. Yritetään taas pärjätä, vaikka parketilla pelataankin. Kokoonpano alkaa olemaan tiedossa ja osittain senkin perusteella pelisuunnitelma vähitellen hahmottumaan. Toivottavasti Salohallissa on paljon jengiä katsomossa, meidän tavoitteemme on hautajaistunnelman luominen.

UH: Millaisella rosterilla Moose Islanders huomenna pääsee reissuun?

GM: Meda tuolla sosiaalisessa mediassa jo hehkutti meidän entisiä liigastarojamme, mutta valitettavasti puolet heistä jää kyllä tällä kertaa esittelemättä salolaisyleisölle. Joka tapauksessa kaksi kentällistä ilmeisesti saadaan kasaan ja sehän tarkoittaa sitä, että laadukkaalla ryhmällä ollaan liikenteessä. Totta kai sitä olisi toivonut, että tällaiseen huippumatsiin saataisiin täydet kolme kentällistä mukaan, mutta ei mahda mitään ja tehdään se mitä tehtävissä on, niillä resursseilla mitä käytettävissä on.

UH: Lopputulosveikkaus huomiselle?

GM: Me makaamme omassa päässä ja pakotamme Medan karvaamaan ylhäältä, isketään sitten siitä prässin läpi tasaiseen tahtiin ja naputellaan kahdeksan häkkiä. Toki Medakin muutaman onnistuu tekemään, ehkä. Meille 3-8, varma tieto, kannattaa tsekata Nordic Betin kertoimet ja latoa hilloa tiskiin.

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia