Kakkoshirvet avasivat pistetilinsä

Miesten Länsirannikon Kolmosdivari, SB Hirvensalon miesten kakkosjoukkue

KiU – SBH M2  2 – 6

SBH M2 – Salpa  3 – 6

Miesten kakkosjoukkue väänsi kauden toisessa turnauksessaan ensimmäisen voittonsa. Vastassa olivat sarjanousija KiU ja Salon seudun fuusioseura SalPa. Valitettavasti rosteri oli tässäkin turnauksessa aivan liian kapoinen, mutta mikä tärkeintä, avausvoitto saatiin plakkariin ja pelissä oli paljon positiivista. Pallollinen pelaaminen oli napsun verran parempaa kuin ensimmäisessä turnauksessa ja selvästi oltiin opiskeltu asioita.

Tästä on hyvä jatkaa, mutta olennaisen tärkeätä on, että jatkossa saadaan peleihin kasaan kolme kentällistä. Sairastupa on edelleen harmillisen ruuhkainen, mutta ilmeisesti joukkueeseen on jälleen liittymässä muutama uusikin pelaaja. Tähänkään turnaukseen ei edarista saatu avuksi kuin veskari Laine ja junnuja ei ollenkaan, joten omillaan oltiin.

Toisaalta hyvä näin, kausi on pitkä ja me kehitymme peli peliltä paremmiksi ja opimme kolmosdivarin vaatimustasoa ja ymmärrämme mitä vaaditaan, jotta pisteitä tulee jatkossa tasaiseen tahtiin.

Kommentit otteluista koutsiosaston JussiMatilta:

KiU – SBH 2 – 6 

Rosterissa oli tasan 10 kenttäpelaajaa, joten tavoitteena oli pelata järkevästi. Enimmäkseen onnistuttiinkin siinä. Päästiin alussa helpohkosti maalipaikoille ja käytettiin ne tehokkaasti. Sen jälkeen vastustaja ei oikein missään vaiheessa päässyt johtoasemaa uhkaamaan. Torjuntoja meidän veskarillamme oli enemmän, mutta vedot tulivat kaukaa ja olivat suurimmaksi osaksi melko vaarattomia. Kun kaveri lopussa nosti karvausta, niin ei ihan pysytty tarpeeksi nöyrinä. Lähdettiin kuskaamaan, vaikka olisi pitänyt laittaa palloa nopeammin liikkeelle. Ykköskenttä teki maaleista viisi, joten ratkaisijat löytyivät sieltä. Kakkosellakin oli omat paikkansa, vaikka kertaalleen vain onnistuivatkin. Puolustusmoraali oli molemmilla kentällisillä kohdallaan, vaikka lopussa vähän jämähdettiinkin suorin jaloin seisomaan.

SBH – SalPa 3 – 6

Alussa vähän nukuttiin ja annettiin pari maalia etumatkaa. Tultiin hyvin tasoihin ja kolmannen erän alkuun saakka roikuttiin mukana. Vaikka toisessa pelissä olikin pari pelaajaa enemmän (olin määrännyt itsenikin kentälle), niin väsy siinä kuitenkin tuli. Se näkyi selvästi varsinkin kolmannessa erässä, kun SalPan pelurit olivat ensimmäisinä kaikissa irtopalloissa eikä jaksettu enää painia kulmissakaan. Vastustajalle jäi liikaa aikaa meidän puolustusalueellamme. Hyökkäyspäässä oli sama ongelma. Liikettä ei ollut ollenkaan, joten ei päästy kunnolla maalipaikoille. Voitto oli kuitenkin lopulta aika kaukana.

Jotain positiivistakin silti löytyi. Pelattiin hyviä pallollisia vaihtoja ja pitkien pyöritysten jälkeen päästiin vielä vaihtamaankin pallolla. Pistetili auki, joten siitä on hyvä jatkaa seuraavassa turnauksessa. Kasvatetaan pistepottia silloin neljällä pisteellä Someron ja Liedon kustannuksella.

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia