Sarvipäät Puimurien vieraaksi

SB Hirvensalon miesten edari jatkaa retkiään matkustamalla lauantaina Mynämäelle. Vastustajana ei sen enempää eikä vähempää kuin kahden edelliskauden runkosarjavoittaja SBS Wirmo. Mynämäen Puimurit eivät kuitenkaan ole aloittaneet kauttaan erityisten sulosointujen soidessa, sillä rekordiin on toistaiseksi kirjattu neljästä pelistä kaksi voittoa, mutta myös yhtä monta tappiota eli kuusi pongoa. Sijoitus Puimureilla on seitsemäs. Moose Islanders huilailee samoissa pisteissä, mutta on paremman maalieron turvin sijalla kuusi.   

Toki kausi on vasta alussa, mutta varmasti nämä molemmat joukkueet himoitsevat pudotuspelipaikkaa, eli sijoitusta neljän joukossa ja vaikka pisteitä onkin vielä jaossa sellainen noin 45 kappaletta, ei kumpikaan jengi varmasti halua kasvattaa eroa maagiseen pleijariviivaan edes tässäkään vaiheessa.

Lohkon osalta tilanne näyttää siltä, että kaikkien yllätykseksi liigafarmimiehillä maustettu PiTU porskuttaa jo 18 pisteessä ja kirmailee puhtaalla saldolla piikkipaikalla yksin orpona. Viime kauden mestari Meda pyrkii porilaisten imuun ja sen jälkeen onkin sitten vuorossa iso kasa joukkueita, joilla kaikilla se yksi ja sama tavoite: viivan ylittäminen ja paikka auringossa eli Länsirannikon playoffs-sarjat. 

Kevääseen on vielä rutkasti aikaa ja paljon ja enemmänkin ehtii tapahtumaan, mutta Saarelaisten ja Puimurien kohtaaminen on yksi niistä monista oletettujen kärkijengien taistoista, joilla jo nyt haetaan asetelmia keväthangille.

GM Penan kommentit:

”Sen viime viikonlopun kammottavan ja käsittämättömän tapahtuman jälkeen, eli ottelun, josta ei enää saa puhua, on hienoa päästä taas pelaamaan salibandya. Olosuhteissa, jotka on myös tarkoitettu salibandylle. Päästään pelaamaan hallissa, joka on yksi sarjan hienoimmista paikoista vierailla. Toivottavasti tupa on täynnä ja meininki kohdallaan. Odotan todella hyvää peliä, laadukasta vääntöä pisteistä. Wirmo kohdattiin ennen kauden alkua harjoitusmatsissa ja silloin pärjättiin ihan hyvin, mutta nyt on tosi kyseessä ja molemmat jengit tarvitsevat nuo jaossa olevat pisteet. Eihän niillä isossa kuvassa vielä ole suurta merkitystä, mutta mentaalimielessä varmasti molemmat haluavat päästä sinne viivan yläpuolelle mahdollisimman aikaisin ja myös pysyä siellä. Toki kolme pistettä nyt on kolme pistettä myös keväällä, kun lasketaan ketkä sinne pleijareihin lopulta pääsevät. Me kun operoimme ainakin toistaiseksi suhteellisen pienellä rosterilla, niin aina joudutaan hieman jännittelemään paljonko ukkoja paikalle saadaan. Eilen näytti vielä siltä, että oltaisiin lähdössä pelille kuudella hyökkääjällä ja seitsemällä pakilla, mutta katsotaan nyt keitä kaikkia sinne kaukaloon lopulta steppailee ja mennään sitten sen mukaan. Ollaan kyllä yritetty treeneissäkin kouluttaa tiettyjä pakkeja hyökkääjän paikalle, realiteetit nyt vain ovat meidän osaltamme sellaisia tällä hetkellä. Aivan liikaa ollaan toistaiseksi oltu yhden kentällisen tehojen varassa ja edellisessä matsissa kun siitä kentällisestä puuttui 40%, niin oltiin maalinteon tehokkuudessa lievästi hampaattomia. Ehkä nyt Mynämäellä alkaa sitä tulppaa irtoamaan kunnolla myös muilta ja saadaan saldoa aikaiseksi laajemmalla rintamalla, potentiaalia kuitenkin on. Hieno peli tulossa, nautitaan siitä.”

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia