Kakkoshirvet toivotettiin tylysti tervetulleiksi kolmosdivariin

Miesten kakkosjoukkue aloitti taivalluksensa kolmosdivarissa sunnuntaina. Kokematon Kakkoshirvilauma sai tuta kolmosdirren kovuuden ja tylyyden. Saldona kaksi tappiota ja vain kaksi tehtyä maalia, nekin molemmat erikoistilanteista. 

Ensimmäisessa ottelussa vastaa asettui sarjanousija Yrmyt. Yllättävänkin taitava vastustaja kieputteli ajoittain hirviryhmää miten tahtoi, mutta laukausten osoite oli todella huono ja vielä kun vihulainen usein hätäili ratkaisupaikoissaan ja hirviuunissa Vehosmaa esitti todella hyvää maalivahtipeliä, pysyi ottelu tuloksellisesti tasaisena. Kakkoshirvet teki ainoan maalinsa rankkarista, kun kokenut maestro Renberg veivasi näyttävästi reikäleivän verkkoon.

Muutama hyväkin hetki SBH:lla oli, mutta missään vaiheessa ei pisteistä kyetty tosissaan taistelemaan. Lopputulos Yrmyille 3-1.

Toiseen matsiin vastus koveni entisestään, kun kaukaloon ryhmittyi AFC Campus. Lohkon ylempään keskikastiin kuuluva vastustaja on varsin kokenut joukkue ja ensimmäisen pelin perusteella ei tästäkään ottelusta voinut kovin suuria odotella.

SBH tuli kuitenkin otteluun aiempaa paremmalla ilmeellä ja taisteli minkä pystyi. Valitettavasti tästäkin tuli Don Quijoten tyyliin epätoivoinen sota ja vääjäämätön tapahtui. Maalipaikkojen luominen ja ylipäänsä pallon pitäminen vastustajan kenttäpuoliskolla oli hyvästä asenteesta ja yrityksestä huolimatta mahdottoman vaikeata ja vaikka ensimmäinen erä nollanollassa pysyttiinkin, niin toisessa periodissa homma laukesi. Hirviuunilla heilui tässä matsissa edarilaina Karinen, joka yltyi lähes jumalmoodiin torjuen peräti 21 kertaa. Viisi meni silti taaksekin ja kun SBH onnistui ilman maalivahtia pelaten kertaalleen, oli lopputulema Campukselle 5-1.

Päivän matseissa sai hirvilauma aikaiseksi yhteensä 21 laukausta kohti vastustajien maalia ja vihulaisilla vastaava saldo oli 48, joten jyrän alla oltiin, varsinkin jos oltaisiin laskettu maalipaikat.

Homma korkattu, kokemusta ja oppia saatiin, tästä jatketaan ja lähdetään parantamaan peli peliltä! 

M2-penkin takana huojuneista koutseista kommentit saatiin tuttuun tyyliin GM Penalta:

”Meillä oli aika lailla huonoa tuuria kokoonpanon suhteen, kun yli kentällinen pelimiehiä oli poissa ja vieläpä kaikki sitä meidän pallollista osastoamme. Se sitten näkyi siinä, että ei saatu syöttöjä juuri ollenkaan omille, ei pystytty palloa pitämään, ei saatu minkäänlaisia syöttöketjuja aikaiseksi. Kaiken lisäksi suurimmalle osalle jengistä tämä oli ensimmäinen kerta kolmosdivaria ja saattoi olla joillekin pieni järkytyskin se vaatimustaso, mitä tässä sarjassa tarvitaan. Jo toiseen matsiin tultiin paljon paremmin, mutta vastustaja oli vain yksinkertaisesti jokaisella osa-alueella meitä selvästi edellä, ei ollut mahdollisuuksia. Onneksi tänään maalivahdit olivat meillä erinomaisia ja säästyttiin rumemmilta lukemilta. Kokemuksen kautta opitaan, mutta en tietenkään olisi halunnut pojille aivan näin ikävää starttia. Toivottavasti pojat saavat tästä lisää tsemppiä ja haluavat jatkossa osoittaa, että me kuulumme tähän sarjaan. Tänään me emme olleet kolmosdivaritason joukkue, mutta toivottavasti seuraavassa turnauksessa sitä jo olemme ja vieläpä voittava sellainen. Siihen tietenkin auttaisi olennaisesti se, että saataisiin täydet kolme kentällistä kasaan, jaksettaisiin paremmin ja pystyttäisiin rakentamaan myös pallolliseen peliin pystyviä koostumuksia. Kaikesta huolimatta meillä oli tänään enimmäkseen hyvä asenne ja taisteluilme, ei luovutettu ja kyllä sekin vaikutti siihen, että tuloksellisesti siedettävillä lukemilla selvittiin. Seuraavissa matseissa meidän jannumme tietävät mistä kolmosdivarissa on kyse ja ovat paljon valmiimpia. Mitään syytä huoleen ei ole, me parannamme vielä paljon, matka on vasta alkanut.”

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia