Porilaiset hitsaa tykimmin

Porilaiset hitsaa tykimmin. Tämä lentävä lause liittynee enemmänkin Porin Ässiin ja Isomäki Areenan seisomakatsomoon, mutta juuri tällä hetkellä sitä voidaan käyttää myös salibandyn Länsirannikon kakkosdivarissa. Jopa Jussi Vareksen tutuksi tekemä, voimasanalla maustettu ”mikä BEEP teitä porilaisia vaivaa”-heitto on ajankohtainen. Sarjanousija FBT PiTU, Pihlava ja Meri-Pori, on nimittäin aloittanut kautensa suorastaan käsittämättömällä tavalla! Kolme ottelua, kolme voittoa, peräti kaksi nollapeliä, 28 tehtyä maalia, vain viisi päästettyä ja lohkon kärkipaikka. 

Ja tämä ihmepoikien ryhmä ahtaajien ja hitsaajien kotikaupungista Porista ajelee huomenna perjantaina Leaf Areenalle testaamaan lohkon ehkä tämän hetken kuumimman viisikon, nimittäin Moose Islandersin ”liigakentällisen”. Kyseessä lohkon kärkikamppailu, vastakkain sarjataulukon ykkönen ja kakkonen, kaksi tähän mennessä eniten maaleja paukuttanutta jengiä. Maalierolla mitattuna PiTU on ylivoimainen ykkönen, mutta SBH yhtä selvä kakkonen. Molemmat siis osaavat puolustaa, mutta ennen kaikkea myös takoa maaleja.

Tervetuloa Turkuun, Floorball Team Pihlavan Työväen Urheilijat! 

Perjantaina 19.10. Leaf Areena klo 19.00

SB Hirvensalo – FBT PiTU

GM Penan kommentti:

”Levollisin mielin lähdetään sammuttamaan hitsipillejä. Meillä on jengissä hyvä kutina päällä. Pelillisessä mielessä ollaan valmiina, kauden ajankohta huomioiden. Pientä parannettavaa on aina, mutta eipä tässä isompia huolia ole. Meille tärkeintä on muistaa säilyttää sama työnteon moraali kuin tähänkin asti ja edelleen viisastua hieman lisää pallollisen pelin osalta. Näillä näkymin tullaan tatamille kolmen täyden kentällisen voimin ja se tarkoittaa sitä, että porilaisille taitaa tulla pitkä ja synkkä kotimatka perjantai-iltana. Vedonlyöjille taas vinkkiä, että meillä on Nordicbetillä aika iso ylikerroin, 1.65.”

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia