Moose Islanders aloitti niukalla tappiolla

Miesten kakkosdivariin hieman erikoisesta lähtötilanteesta valmistautuva SB Hirvensalo aloitti keskiviikkona harjoitusotteluputkensa viime kauden mestaria IBK Medaa vastaan.

SBH joutui lopulta lähtemään otteluun vain yhdeksän oman miehen voimin, sillä työt, flunssat, perhesyyt ja mitkä lie kissanristiäiset verottivat joukkueen rosterista peräti puolet. Onneksi apuun saatiin ketjullinen M2-joukkueen taistelijoita ja naftaliinista kaivettiin vielä yksi keski-ikäinen valmentajakin pukemaan sotisopa päälleen.

Ottelun ensimmäinen puolikas oli ehkä hieman yllättäenkin lievästi hirvisotureiden hallussa ja numerotkin puolen tunnin vääntämisen jälkeen SBH:lle 5-3. Toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla Salon sankarit painoivat lisää kaasua ja väsy iski neljällä jantterilla operoineeseen SBH-pakistoon. Pakottamattomia pallollisia virheitä tehtiin solkenaan, maltti ja kurinalaisuus puuttuivat ja Meda siitä kovasti kiitteli iskien pelin tasoihin. Kahden erän jälkeen 5-5.

Kolmanteen erään hirvisaarelaiset tulivat taas pirteämmin ja koska medaljongitkin olivat jo siirtyneet hieman pintakaasulla ajeluun, näytti peli taas kääntyvät saariston suuntaan. Mutta vaikka SBH ehkä enemmän herkkutontteja erän ensimmäisellä puoliskolla loikin, niin Meda esitteli tehokkuuttaan ja viimeisteli muutamasta paikasta muutaman maalin, 5-7. Sarvipäät tulivat kuitenkin nopeasti kahdella pikamaalilla tasoihin ja yllättäen oltiin taas vääntämässä voitosta, peliajankin kääntyessä ehtoopuolelle. Harmillisesti pahalla virheellä kuitenkin tarjottiin Medalle ilmainen johtomaali ja lopullinen niitti tuli, kun SBH:n ykkönen myllytti hurjasti ja haki liiankin nälkäisesti tasoitusmaalia. Ei osuttu ja niinpä Meda karkasi nopealla käännöllä takomaan viimeistä naulaa arkunkanteen. 7-9.

Paljon vauhtia, paljon virheitä, reilua ja rehtiä peliä, hienoja maaleja, muutama todella hieno maali. Molempien joukkueiden ensimmäinen harjoituspeli ja tällaiselta sen kai silloin kuuluu näyttääkin.

Otetaan vielä kommentit GM Penalta, joka löytyi makkaraa paistelemasta Pitkäsalmen kallioilta.

GM: Meille positiivinen suoritus, ehdottomasti. Totta kai harmitti todella paljon, kun ukkoa putosi rosterista vielä pari tuntia ennen peliäkin, mutta onneksi saatiin M2-pelureita mukaan. Iso kiitos heille, kovaan paikkaan joutuivat, mutta kunnialla taistelivat sen minkä pystyivät ja tuloksellisestikin pärjäsivät. Meillä oli pelissä paljon hyviä elementtejä, jotain on treeneissä opittu ja hienoa on se, että pystytään toteuttamaan asioita tositilanteessa, opitaan ja ymmärretään kokemisen kautta, tarina on vasta alkamassa. Väsyhän meille tuli, osittain vajaasta kokoonpanosta johtuen, mutta enemmänkin siksi, että pelin edetessä ei pysytty tarpeeksi pallossa. Intoa oli ja kiirekin kova, mitä pidemmälle mentiin, niin sitä useammin ja helpommin luovuttiin pallosta ja totta kai Meda otti hyödyn irti ja jauhoi pitkiä ralleja. Ei maltettu rytmittää peliä, nyt oli enemmänkin sitä rokkisählyä eikä niinkään mitään porilaista jatsia. Karmea määrä tuli pakottamattomia pallollisia virheitä, mutta ne on helppo saada vähenemään ja tulihan niitä kaverillekin. Nyt varmaankin puolessa Medan maaleista oli meidän miehemme syöttäjänä, jatkossa ei enää ihan näin helpolla anneta saldottaa. Tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin, toivottavasti ensi viikolla saadaan Saloon jo kolme täyttä kentällistä omia ukkoja. Positiiviset kokemukset antavat intoa kantaa niitä halkoja sinne yhteiseen nuotioon ja negatiiviset tapahtumat opettavat miksi niitä halkoja sinne kannattaa kantaa. Erittäin kiitollisin ja positiivisin fiiliksin eteenpäin. Vaikuttaa jo nyt siltä, että meillä on edessämme todella hauska kausi..urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia