Moose Islanders pre-seasonin avausvoittoonsa!

SB Hirvensalon miesten edari kaatoi tänään harjoitusottelussa viime kauden Länsirannikon kakkosdivarin runkosarjaykkösen SBS Wirmon numeroin 8-6.  Ensimmäisessä erässä SBH näytti menevän heti menojaan, kun taululla oli pikatahtiin 3-0, mutta puimurit kiipesivät vielä kuin vaivihkaa loppuerän aikana maalin päähän. Toista erää sarvipäät veivät melkoisen selvästi ja 40 minuutin veivailun jälkeen taululla ansaitusti 6-2. Kolmas erä alkoi erikoisella puimurimaalilla, mutta sekään ei herättänyt erätauolla nukahtanutta saarelaisryhmää, vaan Wirmo otti komennon. Löysästi puolustanut SBH päästi vähitellen mynämäkeläiset yhä lähemmäs ja pari minuuttia ennen viimeistä summeria digitaaleissa jo 7-6. Islanders iski viimeisensä tyhjiin ja loppulukemat siis 8-6. Molemmat joukkueet, jopa SBH, olivat liikkeellä kolmella kentällisellä ja ilmeisesti myös lähes parhailla mahdollisilla rostereilla.

GM Pena löytyi iltamyöhäisellä Moikoisten K-marketin kassalta ostamassa nakkipakettia ja lihapiirakkaa, lähimaksua suorittaessaan herra ehti kommentoimaan illan peliä…

GM Penan ”syvällinen” analyysi:

”Olin aika varma, että me pelin hoidamme ja niin teimme. Wirmo toki myös osoitti olevansa kova joukkue, eivät ole viime kaudesta ainakaan kovin pahasti heikentyneet Rossin, Portnojn ja muutamien muiden tulon myötä, ehkä jopa päin vastoin.”

”Ensimmäisessä erässä oltiin hyviä aika tarkalleen 12 minuuttia. Taululla 3-0 ja alkoi kaikilla olemaan liiankin hauskaa. Pelikuri katosi, alettiin varastelemaan ja unohdettiin pelin ydin. Omaa pesää ei enää suojeltu ja puimurit siinä sitten loppuerässä pari kertaa kävivätkin sinne ruikkimassa.”

”Erätauolla keskusteltiin suruista ja murheista varsin vakavahenkisesti ja tällä kertaa auttoi. Toisen erän alussa oli muutama vaikea vaihto, mutta sen jälkeen istuskeltiin kyllä kuskin penkillä varsin tukevasti. Peli olisi itse asiassa pitänyt tappaa toiseen erään, mutta kun näiden meidän artistiemme pitää päästä aina lyömään takatolpilta tyhjiin, ihan sellainen pieni suoraviivaisuus ei ehkä joskus olisi pahitteeksi. Totta kai Wirmollakin omat paikkansa oli, laatujengi ehdottomasti, mutta niin oli laatua meidän veskaripelissämmekin taas tänään.”

”Kolmas erä alkoi kummallisesti jollain Wirmon haamumaalilla, jota en itse edes nähnyt ja huomasinkin vasta 10 minuuttia myöhemmin, mutta kyllähän me annoimme puimureille kolmannessa erässä kaikki mahdollisuudet. Tässä sarjassa ei vain yksinkertaisesti voi antaa kaverille noin paljon löysää. Puolustuspelaamisessa alkoi esiintymään suoria selkiä ja pallon kanssa oltiin todella huolimattomia ja totta kai Wirmon tasoinen jengi siitä sitten rokottelee oikein isolla piikillä. Onneksi nyt kuitenkin voitto kairattiin, ainahan se voittaminen kivaa on, mutta ei tämä ihan putkeen mennyt. Eikä tietysti tarvitsekaan mennä, eletään vasta harjoituskautta.”

”Meille itse asiassa täydellinen tulos. Voitettiin, mutta olen aivan varma, että jokaista jantteria harmittaa se oman pelin katoaminen ja kaikki löysäilyt ja hölmöilyt mitä kaukalossa ehdittiin tekemään silloin, kun olisi pitänyt vain naulata homma valmiiksi, suorittaa kliinisesti ja pitää naapuri ulkona leikistä. Täytyy toki mainita, että osa jengistä suoritti loppuun asti oikein hyvin, mutta joillakin sitten oli hieman enemmän niitä murhevaihtoja. Harjoituspeli kun oli kyseessä, niin ei lähdetty kolmannessa erässä tiivistämään, vaikka tarvetta ehdottomasti olisi ollut. Lopputulos kuitenkin meille erinomainen, kaikin tavoin. Taas opittiin, osittain kovalla kädellä, mutta erittäin hyvä peli sarjaan valmistautumisen kannalta.”

Moose Islanders pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen kauden alkua viikon kuluttua keskiviikkona. Silloin SB-Areenalla vastaan asettuu Paimion Ruoska, toissa kauden mestari ja viime kauden finalisti, eli parasta mahdollista saadaan kaukalon toiseen päähän tuolloinkin.

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia