Moose Islanders viimeistä kertaa tatamilla pre-seasonin merkeissä!

Tänään keskiviikkona SB Hirvensalon miesten edustusjoukkue päättää harjoitusotteluiden osalta valmistautumisensa timanttisen kovaan Länsirannikon miesten kakkosdivariin. Tämä valmistautuminen laitetaan pakettiin paketoimalla Paimion Ruoska SB-Areenalla klo 19.00.

Toissa kauden Länsirannikon mestari ja viime kauden finalisti Ruoska marssittaa kaukaloon tiiviin orkesterin maustettuna muutamilla superluokan maalitykeillä, etunenässä Ville Mäkelä. Paimiolaista humppaa johtaa kapellimestarina Taneli Mattila, elävä ja vilkkaasti liikkuva legenda.

Huhujen mukaan hirvilauma saattaa esitellä illan pelissä jokusen uuden pelaajankin…

GM Penan kommentti illan ottelusta:

”Viimeistä viedään, hieno peli tulossa. Sarja-avaus jo vähitellen kutittelee, mutta nyt keskitytään ensin tämän illan matsiin. Muutama työeste ja flunssa meillä on päällä, kuten aina, mutta taidetaan silti saada kolme täyttä kentällistä pelille. Annoin alkuviikosta kiukkuisen palautteen Ruoska-valmennukselle, sillä olivat LSBF:n kausirankingissa laittaneet meidät toiseksi viimeiselle sijalle. Ilmoitin, että keskiviikkona sitten katsellaan niitä voimasuhteita ja lupailin, että me tulemme kaukaloon verenmaku suussa ja pelaamme vain ja ainoastaan voitosta. Innostuivat hekin ja lupasivat heti teroittaa puukot ja rasvata hirttosilmukat, eli eiköhän kunnon paini saada tänään aikaiseksi. Toivottavasti pelissä olisi siis jo enemmän sellaista sarjamatsin fiilistä ja vääntöä, eikä enää mitään leppoisaa harjoitusläpsyttelyä.”

Moose Islandersin aiemmat harjoitusottelut:

SBH – MedA  7 -9

MedA – SBH  6 – 4

SBH – Wirmo  8 – 6

Tänään SB-Areenalla klo 19.00 SB Hirvensalo – Paimion Ruoska

.urheiluhirvi

Viimeisimpiä uutisia